Asunnot, Pori

Tuotamme pääasiassa luhti- ja rivitaloasuntoja myyntiin, mutta olemme rakentaneet omakoti- ja paritaloasuntoja myös täysin asiakkaan toiveiden pohjalta.

Meillä on useita eri kokoisia tontteja odottamassa suunnittelua! 

Kysy lisää tulevista kohteistamme 0400-214010.


VAlmistuneita kohteita

Asunto Oy Porin Välipellontie 11-13. Luhtitalo, jossa asuntoja 30m2 yksiöistä 82m2 kolmioihin. Valmistunut kesäkuussa 2022. 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Kaakkurintie 6, Pori. Paritalo, kaksi 98m2 asuntoa Murtosenmutkan uudisalueelle.  Rakentamisen aloitus kesällä 2023 ja valmistuminen kevät 2024.

Asunnot 1-kerroksisia 3-4h+k, khh, 2xwc sekä lämmin varasto ja autokatos. Katetut terassit molemmin puolin taloa. Lämmitysmuotona edullinen kaukolämpö.

Jos olet kiinnostunut paritaloasumisesta suositulla Murtosenmutkan alueella lähellä palveluja, jätä yhteystietosi ja saat suunnitelmat hintoineen sähköpostiisi.

SUUNNITTEILLA

Asunto Oy Siltapuistokatu 21, Pori. Paraatipaikalle kauppakeskuksen naapuriin, tunnelmalliseen puutalokortteliin suunnitteilla uusia asuntoja.

Luonnokset ovat valmiit ja ne on toteutettu yhteistyössä museoviraston kanssa. Jos olet kiinnostunut näistä asunnoissa, olethan yhteydessä ja saat lisätietoa tulevasta!